Dvě sprintová Mistrovství ČR v Uherském Brodě, 7.-8.5.2016

Michal Jedlička | 8.5.2016

Další dva mistrovské závody - sprint jednotlivců a mixové sprintové štafety - se uskutečnily daleko na východě republiky v Uherském Brodě. 
Ze sobotního závodu jednotlivců vezeme další 2 medaile. Stříbro v mladších dorostenkách zásluhou Nikči Thýnové a bronz ve starších dorostenkách díky Apče Malinové. Vedle toho další 3 umístění na velké bedně - shodné 6. místo Andrejky Větříčkové v D18, Dana Peka v H18 a Vojty Netuky v H20. Svoje první individuální MČR zaběhla výborně Péťa Holečková, která doběhla na 10. místě v D16. Další 3 umístění v první desítkce vyběhli naši polští dorostenečtí kolegové.
Z nedělního závodu čtyřčlenných mix štafet, si áčková štafeta dorostu ve složení Thýnová-Gebrt-Malinová-Pek veze pěkné 7. místo, velmi mladé dorostenecké béčko ve složení Větříčková-Tichý R.-Holečková-Porkert vyběhlo slušné 25. místo, štafeta dospělých ve složení Červená-Netuka-Teplá-Jirásek skončila v těžké konurenci na 23. místě.
Stránky závodů s kompletními výsledky a GPS trackingem dospělých najdete zde.




zpět

Komentáře k článku

Jméno:
Komentář:

Předseda: Protože Michal už všechny naše výsledky přehledně sepsal, jen dodám, že to byly pořadatelsky velmi podařené závody a že z roli diváka si bylo možno při obou závodech náležitě užít.

8.5.2016